Categorii

Modul Detector Gaz MQ-6

Acest modul de detecție gaz funcționează la o tensiune de 5V și se folosește pentru detectarea emisiilor de gaz butan, iso-butan și propan lichefiat.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
16,71 RON (inclusiv TVA) 24,32 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile. Preț promoțional: 02.12.2021 - 31.12.2021
Cod produs:
CL161
Adaugă la favorite4
Descriere

Descriere:

Acest modul de detecție gaz funcționează la o tensiune de 5V și se folosește pentru detectarea emisiilor de gaz butan, iso-butan și propan lichefiat. Se poate utiliza în echipamente de detectare a scurgerilor de gaze din mediul casnic, dar și din cel industrial.

Valoarea rezistenței MQ-6 este diferită de diferitele tipuri și de diferitele concentrații ale gazelor. Atunci când utilizați aceste componente, este necesară ajustarea sensibilității. Atunci când se măsoară cu precizie, punctul de alarmă adecvat pentru detectorul de gaz trebuie determinat având în vedere influența temperaturii și umidității.

Caracteristici tehnice:

  • Mărime: 32mm X 22mm X17mm
  • Chip: LM393, MQ-6
  • Ieșire semnal duală (ieșire analogică și ieșire nivel TTL)
  • Tensiune de funcționare: DC 5 V

Detalii produs
CL161

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare