Categorii

Suport Cameră pentru Servomotor PAN-TILT

Acesta este un panou de servodirecție pentru sistemele fpv. Suportul poate fi folosit pentru montarea altor senzori, cum ar fi modulele de senzor de distanță cu ultrasunete. Este potrivit numai pentru instalarea unui modul de cameră de 28 mm x 28 mm, în timp ce camera de 32mm sau 38mm nu se pot potrivi.

Universal
Expediere în 24h
Zona Import: China
8,90 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL666
Adaugă la favorite4
Descriere

Acesta este un panou de servodirecție pentru sistemele fpv. Suportul poate fi folosit pentru montarea altor senzori, cum ar fi modulele de senzor de distanță cu ultrasunete. Este potrivit numai pentru instalarea unui modul de cameră de 28 mm x 28 mm, în timp ce camera de 32mm sau 38mm nu se pot potrivi. Sistemul de sertizare servo este furnizat în formă neasamblată și necesită instalarea de servomotoare. Mișcarea, rularea și înclinarea se realizează prin controlul motoarelor servo utilizând impulsuri PPM.

Adecvată pentru mișcare și înclinare în proiecte. Suportă o gamă variată de senzori și dispozitive de măsurare pentru diferite aplicații de proiect. Pachetul nu conține niciun servomotor, va trebui să le cumpărați separat.

În Kit nu sunt incluse și servo motoarele, acestea se achizitionează separat!

Caracteristici tehnice:

  • Motoare acceptate: Servomotoare de la 9g la 12g (cum ar fi SG92R FS90)
  • Numărul de axe: 2 axe
  • Greutate: 15g
  • Numărul de bucăți din plastic: 4
  • Dimensiune acceptată a camerei: 28mm x28mm
  • Măsurarea plăcii de bază: 38mm, 33mm, 3mm
  • 180 grade pe ambele axe

Detalii produs
CL666

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare