Categorii

Lupă cu brațe reglabile

Dispozitiv universal pentru lipit. Folosind această unealtă veţi avea mâinile libere, căci dispozitivul fixează cu mare stabilitate toate componentele mecanice sau digitale pe care le prelucraţi.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
78,55 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL592
Adaugă la favorite1
Descriere

Dispozitiv universal pentru lipit. Folosind această unealtă veţi avea mâinile libere, căci dispozitivul fixează cu mare stabilitate toate componentele mecanice sau digitale pe care le prelucraţi. Articulații reglabile pentru mișcare în toate direcțiile. Bază de fontă formată din greutate pentru stabilitate sporită. Lupă fără distorsiune

Caracteristici tehnice:

  • Articulații reglabile pentru mișcare în toate direcțiile.
  • Bază de fontă formată din greutate pentru stabilitate sporită.
  • Lupă fără distorsiune

Detalii produs
CL592

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare