Categorii

Modul alimentare multipla

Modulul de alimentare multiplă este un dispozitiv excelent, foarte ușor de utilizat.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
11,34 RON (inclusiv TVA) 14,17 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL431
Adaugă la favorite38
Descriere

Modulul de alimentare multiplă este un dispozitiv excelent, foarte ușor de utilizat. Alimentați-l cu o tensiune mai mare decât cea necesară, iar regulatorii de la bord vor converti tensiunea de intrare la un nivel mai potrivit. Modulul de alimentare multiplă suportă de la 6V la 12V DC și oferă trei ieșiri fixe: 3.3V, 5.0V și o a treia ieșire care este o conexiune directă la intrarea DC.

Acestea sunt câteva posibile utilizări ale unui astfel de produs, care pot varia în funcție de context:

  1. Surse de alimentare pentru electronice: Un modul de alimentare multiplă poate fi folosit pentru a furniza energie electrică mai multor dispozitive electronice, cum ar fi telefoane mobile, tablete, laptopuri sau alte echipamente electronice, astfel încât acestea să poată fi încărcate simultan.
  2. Alimentare pentru sisteme de supraveghere: Pentru sistemele de supraveghere video, camerele pot fi alimentate de la un modul de alimentare multiplă, ceea ce face mai ușor gestionarea surselor de energie.
  3. Echipamente de laborator sau birou: În medii de laborator sau birou, astfel de module pot fi folosite pentru a furniza energie echipamentelor, cum ar fi computerele, imprimantele, monitoarele sau alte dispozitive.
  4. Încărcare a vehiculelor electrice: În cazul vehiculelor electrice, un modul de alimentare multiplă poate fi utilizat pentru a încărca mai multe vehicule simultan, în special în stațiile de încărcare publice sau în parcări.

 

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiune: 33.7mm x 30mm x 14.4mm
  • Tensiunea de intrare: 6V - 12V
  • Tensiune de ieșire: 3.3V - 5V - 12V
  • Comutator de pornire / oprire
  • LED pentru a semnaliza starea modulului

 


Detalii produs
CL431

Fișă produs

Greutate (Kg)
0.01
Dimensiune
33.7 x 30 x 14.4 mm
Iluminare led
Da
Tensiune de ieșire
3.3V - 5V - 12V
Tensiunea de intrare
6V - 12V
Comutator de pornire / oprire
Da
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:
Produse asemănătoare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu