Categorii

Kit electronic ceas cu termometru DIY Rosu

Acesta este un kit electronic fantastic cu ceas și termometru DIY, bazat pe micro controler, placa IC și unele componente electronice pe care le puteți asambla și lipi cu ușurință. 

Expediere în 24h
Zona Import: China
58,30 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL831
Adaugă la favorite9
Descriere

Acesta este un kit electronic fantastic cu ceas și termometru DIY, bazat pe micro controler, placa IC și unele componente electronice pe care le puteți asambla și lipi cu ușurință. Cu ajutorul tubului digital, puteți viziona timpul în mod clar, indiferent de ora, zi sau noapte. Este potrivit pentru entuziaștii DIY(”Do It Yourself”), lecții de formare școlară etc. Poate fi folosit imediat după asamblare deoarece, vine direct programat. Ușor de setat și ajustat orele, minutele, secundele.

Caracteristici tehnice:

  • Afișare: 4 cifre
  • Culoare LED: Roșu
  • Tensiune de lucru: DC 5V
  • Greutate fără carcasă: 82g
  • Greutate cu carcasă: 134g
  • Cu folie neagră, astfel încât noaptea să nu pară prea strălucitoare.
  • Se poate încărca cu încărcătorul de telefon mobil.
Detalii produs
CL831

Fișă produs

Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare