Categorii

Kit de dezvoltare Brățară Ritm cardiac / ECG

Platforma de evaluare și dezvoltare a monitorizării inimii și a monitorului cardiac.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
831,60 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2784
Adaugă la favorite0
Descriere
Platforma de evaluare și dezvoltare a monitorizării inimii și a monitorului cardiac. Dispune de AFE de grad clinic MAX30003, analizează datele și urmărește cu precizie semnalele cardiace (ECG și ritmul cardiac), precum și semnale de stare ale utilizatorului, cum ar fi temperatura și mișcarea, pentru a oferi informații valoroase pentru aplicațiile clinice și de fitness. Dezvoltați rapid aplicații bazate pe ECG cu algoritmi încorporați sau utilizați-le pentru a colecta date brute pentru a vă dezvolta propriii algoritmi de senzori de sănătate personalizați. Este potrivit pentru testarea atletică a stresului, îmbrăcămintea încorporată și monitorizarea sănătății, cureaua de piept de monitorizare a fitnessului, patch-uri medicale ale frecvenței cardiace.
  • API deschisă pentru dezvoltarea aplicațiilor unice în dispozitiv pentru cazuri de utilizare bazate pe ECG
  • Senzori suplimentari de bord, inclusiv accelerație, giroscop și magnetometru
:
Senzor
:
Produse Maxim Integrated
:
MAX30003
:
ECG purtabil și monitor de inimă
:
Placă evaluare MAX30003
Detalii produs
CL2784

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare