Categorii

Kit dezvoltare, controler MTCH6102, senzor de touchpad 9x6, integrează gesturi și XY Touch

DM160219 este un kit de dezvoltare a tamponului tactil capacitiv proiectat cu putere redusă, care permite designerilor să integreze rapid gesturile și atingerea XY la design-urile lor.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
320,03 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2794
Adaugă la favorite0
Descriere
DM160219 este un kit de dezvoltare a tamponului tactil capacitiv proiectat cu putere redusă, care permite designerilor să integreze rapid gesturile și atingerea XY la design-urile lor. Kit-ul include tot ce este necesar pentru a crea o interfață de utilizator bogată, inclusiv o conexiune USB la GUI-ul nostru pentru soluții personalizate. Gesturile și PCap Touch sunt acceptate de MTCH6102, controlorul tactil PCap Touchkey la cheie Microchips.

Aplicații

Proiectare și dezvoltare încorporată

 
:
Detectare - atingere, proximitate
:
Microchip
:
PIC16LF1454, MTCH6102
:
Atingere capacitivă
:
Placă de control Touchpad PIC16LF1454 & MTCH6102, Mini USB Cable
Detalii produs
CL2794

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare