Categorii

Kit Dezvoltare IoT Particle Mesh LTE

Kit-ul Mesh LTE este o modalitate excelentă de a începe explorarea celor mai recente componente hardware și software pentru Particle Mesh.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
677,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1003
Adaugă la favorite0
Descriere

Kit-ul Mesh LTE este o modalitate excelentă de a începe explorarea celor mai recente componente hardware și software pentru Particle Mesh. Puteți crea rețele locale care colectează date, partajează mesaje și se conectează la Internet printr-un gateway Particle. Kit-ul Particle vine cu trei placi. Boron, o placă mobilă LTE puternică, care poate acționa ca o poartă între rețeaua locală Particule Mesh și internet sau poate fi utilizată ca un dispozitiv independent. Două plăci Xenon, repetoare de rețea, astfel încât să puteți începe să experimentați cu o rețea multi-dispozitiv Particle Mesh.  Particle FeatherWing Tripler incluse sunt perfecte pentru orice proiect prototip. Tripler oferă spațiu pentru a adăuga până la două accesorii FeatherWing. Și, nu în ultimul rând, pachetul include Debuggerul Particle, care vă oferă puterea de depanare profesională la o fracțiune din cost.

Caracteristici tehnice:

  • 1 x Boron LTE (Datasheet)
  • 2  x Xenon  (Datasheet)
  • 1 x Placă proto FeatherWing Tripler
  • 1 x Particle Debugger (Datasheet
  • Tipul aplicației: Comunicare wireless
  • Subtipul aplicației: LTE / WiFi / Bluetooth
Detalii produs
CL1003

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare