Categorii

Kit braț robotic MeArm pentru Arduino

Intrați în lumea Ingineriei Robotice cu brațul robot MeArm, versiunea portocaliu a kitului compatibil Arduino. Un kit ușor de construit, furnizat cu toate piesele și instrumentele.

Arduino Original
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
510,15 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2022-02-10
Cod produs:
CL1196
Adaugă la favorite3
Descriere

Intrați în lumea Ingineriei Robotice cu brațul robot MeArm, versiunea portocaliu a kitului compatibil Arduino. Un kit ușor de construit, furnizat cu toate piesele și instrumentele.

Versiunea MeArm Arduino Compatible Kit este un set de braț robot ușor de construit, conceput pentru a-i învăța pe copii (și pe adulți) să învețe despre tehnologie, inginerie și programare. Este conceput în mod expres pentru a fi ușor de construit (vârsta de 11 ani) și de utilizat.

La baza sa se află placa WiFi compatibilă Arduino ESP 8266. Această placă este o placă de putere redusă, concepută special pentru aplicațiile IoT, care are un ID și un WiFi Arduino la bord. Acest lucru înseamnă că puteți crea cod în orice editor compatibil Arduino, aruncați-l pe placă și puteți să porniți imediat și fără a fi necesare plăci suplimentare. Build 'n' Play!

Acest kit nu include placa Arduino, ea se achiziționează separat!

Caracteristici tehnice:

  • Se livrează cu o cheie Hex pentru construire.
  • 1 x Pachet de piese din plastic (portocalii) pentru structură brațului.
  • 1 x Set șuruburi
  • 1 x Cheie hex
  • 4 x servomotoare metalice
  • 1 x Suport de baterii.
  • 1 x Placă cu joystick-uri și conector pentru Arduino
Detalii produs
CL1196

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare