Jucării Smart

În această categorie veți găsi kit-uri electronice complete sau părți special concepute pentru construirea de roboți autonomi sau dirijați cu ajutorul telecomenzilor. Aceste kit-uri electronice sunt ideale pentru începători, încât sunt ușor de asamblat.

Categoria de kit-uri electronice este categoria noastră preferată deoarece implică foarte multă creativitate chiar și pentru utilizatorii IoT avansați. Începătorii sunt cei care din gama de kit-uri electronice vor avea foarte mult de învățat, kit-urile fiind construite special pentru ei. Construirea unui rorobt inteligent sau a unei jucării smart ori unei mașini este modul perfect pentru ca tu să începi să înveți cum funcționează conexiunile electronice.

Cu ajutorul unor kit-uri electronice veți putea învață cum se folosesc plăcile de dezvoltare, motoarele de mică putere, transmițătoarele prin bluetooth și mai multe tipuri de senzori. De la început vă spunem că nu veți primi kit-urile asamblate, acest lucru va trebui să îl faceți singuri deoarece vă stimulează creativitatea. În această categorie de kit-uri electronice veți găsi kit-uri simple sau șasiuri pentru mașini inteligente, dar și kit-uri mai avansate cu control prin bluetooth sau telecomandă.

Programarea Arduino este încă un lucru pe care îl puteți exersa și îmbunătăți cu ajutorul acestor kit-uri electronice. Mai mult decât construirea unor jucării smart, aceste proiecte vor putea și măsura distanțe cu ajutorul senzorilor sau chiar oferi informații despre temperatura din mediul înconjurător.

Citește mai mult

22 Articol(e)

per pagina

22 Articol(e)

per pagina