Categorii

Senzor IC de presiune barometrică KP236

KP236 este un senzor IC de presiune barometrică analogic miniaturizat, bazat pe un principiu capacitiv. 
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
186,73 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2656
Adaugă la favorite0
Descriere
KP236 este un senzor IC de presiune barometrică analogic miniaturizat, bazat pe un principiu capacitiv. Este un circuit integrat monolitic de condiționare a semnalului implementat în tehnologia BiCMOS. Senzorul transformă o presiune într-un semnal de ieșire analogică. Funcția de transfer calibrat transformă un interval de presiune de 40 kPa la 115 kPa într-un interval de tensiune de 0,5 V la 4,5 V. Cipul este ambalat într-o carcasă SMD „verde”. Senzorul a fost dezvoltat în principal pentru măsurarea presiunii barometrice a aerului, dar poate fi utilizat și în alte domenii de aplicare. Precizia ridicată și sensibilitatea ridicată a dispozitivului îl fac să se potrivească perfect atât pentru aplicații avansate de automobile, cât și în aplicații industriale și de consum.
:
Senzor
:
Infineon
:
KP236
:
Senzor analog de presiune barometrică
:
2GO Eval Kit KP236
Detalii produs
CL2656

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare