Categorii

Modul senzor magnetic Hall 5V DC pentru Arduino

Acesta este un modul senzor magnetic cu efect Hall,tensiune DC 5V pentru Arduino.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
2,00 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1492
Adaugă la favorite0
Descriere

Acesta este un modul senzor magnetic cu efect Hall,tensiune DC 5V pentru Arduino.
Dimensiuni mici și sensibilitate ridicată. Temperatură de răspuns rapidă și performanțe bune. Precizie și fiabilitate ridicată
Principiul din seria 3144 a comutatorului de efect Hall, folosește tehnologia pentru producerea unui circuit integrat semiconductor magnetic, care este determinat de regulatorul de tensiune, generatorul de tensiune Hall, amplificatorul diferențial, circuitul de compensare a temperaturii de declanșare și etapa Ieșirea circuitului deschis al electrodului colector format din circuitul de detecție magnetică, intrarea pentru densitatea fluxului magnetic, ieșirea este un semnal de tensiune digitală.

Detalii produs
CL1492

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare