Categorii

Semafor STOP:bit pentru micro:bit BBC

STOP:bit pentru BBC micro: bit este ultima actualizare în proiectele pentru traficul luminos / pietonal.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
56,83 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL888
Adaugă la favorite0
Descriere

STOP:bit pentru BBC micro: bit este ultima actualizare în proiectele pentru traficul luminos / pietonal. Nu numai că face codificarea proiectului ușoară, dar modulul este furnizat pre-asamblat, astfel încât nici măcar nu trebuie să pornești fierul de lipit. STOP: bit este un accesoriu construit pentru scopuri care poate duce doar la un proiect mai plăcut, cu un rezultat final mai frumos.

STOP:bit este o placă cu șuruburi / clip-on pentru BBC micro: bit care replică un semafor. PCB-ul a fost proiectat pentru a avea aceleași caracteristici fizice ale unui semafor, adăugând un micro BBC bit ca și caseta de control pentru trecerea pietonilor. STOP:bit are 3 LED-uri cu diametrul de 10 mm. Fiecare dintre aceste LED-uri este condus de unul din pini IO micro: bit.

Dacă domeniul de aplicare este mai mare decât o singură lumină de trafic, puteți utiliza modul radio al micro:bit-ului pentru a comunica cu alte semafoare, dacă acestea au și un microbit atașat. Acest lucru este minunat pentru explorarea gestionării traficului într-un oraș sau oraș.

Caracteristici tehnice:

  • Utilizează 3 LED-uri de 10 mm pe pinii P0, P1 și P2 IO
  • micro: bit poate fi atașat direct (prin șuruburi)
  • Alimentarea LED-ului este furnizată de conexiunea micro:bit
  • Dimensiune: 120mm x 1.6mm
  • Codificați-l cu editorul Microsoft MakeCode Editor.
  • Vine pre-asamblat.
  • Dacă folosiți mai multe plăci STOP:bit, puteți utiliza radioul pentru a coordona gestionarea traficului.
Detalii produs
CL888

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare