Micro:bit

În această categorie, am dedicat spațiu pe rafturile noastre pentru a putea comercializa una dintre cele mai variate game de produse electronice micro:bit. Fiind distribuitori oficiali Micro:Bit în România, bineînțeles că ne dorim să oferim doar produse premium.

Micro:Bit este un dispozitiv destinat în special copiilor foarte pasionați, dar și celor care tind să își exteriorizeze creativitatea. Principalul obiectiv pe care un Micro:Bit îl poate atinge este crearea unor proiecte distractive care pot fi ulterior personalizate după bunul plac. Cu ajutorul unui Micro:Bit, puteți crea jocuri, aplicații simple, funny și multe multe altele.

Micro:bit vine cu câteva dispozitive încorporate pentru a face totul mai ușor pentru copilul tău. Imediat după achiziționare, este capabil să detecteze mișcarea folosind un accelerometru, și își poate da seama în ce direcție vă îndreptați.

Fiind un produs destinat începătorilor, trebuie să clarificăm un aspect important. Chiar dacă nu este un dispozitiv complex, un Micro:Bit poate să atingă standarde înalte comparabile cu Arduino sau Raspberry Pi.

Citește mai mult

62 Articol(e)

per pagina

62 Articol(e)

per pagina