Categorii

Placă dezvoltare CHIPKIT PI

CHIPKIT PI este o platformă chipKIT compatibilă cu Arduino, special concepută pentru Raspberry, bazată pe microcontroler PIC32MX250F128B pe 32 de biți.
Compatibil Arduino
Expediere în 9 zile
Zona Import: Europa
122,45 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2694
Adaugă la favorite0
Descriere
CHIPKIT PI este o platformă chipKIT compatibilă cu Arduino, special concepută pentru Raspberry, bazată pe microcontroler PIC32MX250F128B pe 32 de biți. Placa este suportată de IDE-ul multiplă platformă (MPIDE) chipKIT care poate fi găzduit pe Raspberry Pi și permite utilizatorilor să creeze, să compileze și să programeze aplicații chipKIT bazate pe schiță Arduino în cadrul sistemului de operare Raspberry Pi. CHIPKIT PI este primul din lume care permite dezvoltarea aplicațiilor compatibile Arduino de 3,3 V pentru Raspberry Pi folosind un MCU PIC32 MCU de înaltă performanță de 32 biți într-un pachet prietenos pentru prototipare. Poate interfața direct cu antetul de expansiune Raspberry Pi I / O fără alte componente suplimentare, reducând atât costurile cât și complexitatea designului.
  • Proiectat exclusiv pentru ecosistemele Raspberry Pi și Arduino
  • Acceptă IDE-platformă multi-chipKIT (MPIDE)
  • MPIDE este open source și este compatibil cu limbajul de programare Arduino și mediul de dezvoltare
  • Creați, compilați și programați aplicații de tip chipKIT bazate pe schițe Arduino în cadrul sistemului Raspberry Pi OS
  • Permite dezvoltarea aplicațiilor compatibile Arduino de 3,3 V pentru Raspberry Pi folosind PIC32 MCU
  • Conectori USB, ICSP și JTAG pentru o compatibilitate maximă

Aplicații

Detectare și instrumentare, audio, procesare semnal, design și dezvoltare încorporată

Nota de subsol

Compatibil cu Raspberry Pi Model A / B / B +

Avertismente

Nu conectați și nu deconectați chipKIT Pi de la Raspberry Pi sau accesorii în timp ce sunteți conectat la o sursă de alimentare.
:
Microchip
:
32bit
:
PIC32MX795Fxxxx
:
PIC
:
PIC32
:
Placa Dezvoltare PIC32MX
Detalii produs
CL2694

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
9
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare