Categorii

Placă dezvoltare Altera DEO-Nano P0082

P0082 (Terasic) este o placă de dezvoltare DE0-Nano este o platformă de dezvoltare FPGA de dimensiuni compacte, potrivită pentru proiectarea circuitelor de prototipare, cum ar fi roboți și proiecte „portabile”.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
585,91 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1789
Adaugă la favorite0
Descriere

P0082 (Terasic) este o placă de dezvoltare DE0-Nano este o platformă de dezvoltare FPGA de dimensiuni compacte, potrivită pentru proiectarea circuitelor de prototipare, cum ar fi roboți și proiecte „portabile”. Placa este proiectată pentru a fi utilizată în cea mai simplă implementare posibilă vizând dispozitivul Cyclone IV până la 22.320 de elemente logice (LE). Această platformă: Permite utilizatorului să extindă proiectele dincolo de placa DE0-Nano cu două I / O externe cu scop general ( Anteturi GPIO), Permite utilizatorului să se ocupe de stocarea mai mare de date și buffering-ul cadrelor cu dispozitive de memorie de bord, inclusiv SDRAM și EEPROM, Oferă periferic utilizator îmbunătățit cu leduri și butoane apăsate, este mic și ușor, este reconfigurabil fără a necesita hardware superfluu, este potrivit pentru proiecte mobile în care puterea portabilă este crucială, deoarece oferă trei opțiuni de schemă de alimentare, inclusiv un port USB Mini-AB, un antet de alimentare extern cu 2 pini și doi pini DC 5-V.

Caracteristici tehnice:

  • Cyclon IV EP4CE22F17C6N FPGA
  • Elemente de configurare și configurare: USB Blaster ckt la bord, dispozitiv de configurație serială EPCS16
  • Dispozitive de memorie: 32 MB SDRAM, 2Kb I2C EEPROM
  • Senzorul G include ADI ADXL345, accelerometru cu 3 axe cu rezoluție înaltă (13 biți)
  • 8-canale, 12 biți Convertor analogic la digital
  • Oscilator de ceas la bord de 50 MHz
  • Suita de design complet Altera
  • Caracteristici Ghid de pornire rapidă DE0-Nano
  • Cablu USB Mini-B

Cuprins Kit: placă DE0-Nano, cablu USB, Ghid de start

Detalii produs
CL1789

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare