Categorii

Placă de dezvoltare FDC2214

FDC2214PROXSEN-EVM este un placă de dezvoltare a senzorului tactil de proximitate și capacitiv demonstrând apropierea capacitivă și detectarea capacitivă a butoanelor tactile prin utilizarea tehnologiei de detectare capacitivă TI s FDC221x. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.687,60 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2588
Adaugă la favorite0
Descriere
FDC2214PROXSEN-EVM este un placă de dezvoltare a senzorului tactil de proximitate și capacitiv demonstrând apropierea capacitivă și detectarea capacitivă a butoanelor tactile prin utilizarea tehnologiei de detectare capacitivă TI s FDC221x. EVM este o soluție hardware și firmware completă care integrează FDC2214 cu 4 canale, MSP430FR5969 și TPS61029 într-un singur design. Firmware-ul procesează datele cu un algoritm adaptiv pentru a determina dacă un obiect se află în zona de detectare prevăzută. Toate procesările se fac pe MSP430, astfel încât EVM este un sistem autonom. LED-urile colorate dedicate se aprind odată ce dispozitivul detectează o țintă aflată aproape de placă sau detectează o atingere a butoanelor. EVM este alimentat de o baterie AA.
  • Demonstrează proximitate și capacități de atingere a capacului
  • Algoritm de procesare adaptiv integrat în firmware
  • Conexiune JTAG disponibilă pentru depanare
  • Distanța maximă de detectare este de 10 cm (4 inch) ca sistem plutitor și 50 cm (19.6 inch) ca sistem împământat

Aplicații

Detectare și instrumentare

:
Detectare - atingere, proximitate
:
Texas Instruments
:
MSP430FR5969, FDC2214
:
Senzor tactil capacitiv
Detalii produs
CL2588

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare