Categorii

Placă de dezvoltare are RSL10

Platforma cu senzori multi-senzori RSL10 (RSL10 − SOLARSENS − GEVK) este o platformă de dezvoltare completă pentru aplicații IoT fără baterii pentru clădiri inteligente, casă inteligentă și verticale Industry 4.0.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
408,19 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2571
Adaugă la favorite0
Descriere
Platforma cu senzori multi-senzori RSL10 (RSL10 − SOLARSENS − GEVK) este o platformă de dezvoltare completă pentru aplicații IoT fără baterii pentru clădiri inteligente, casă inteligentă și verticale Industry 4.0. Pe baza radioului Bluetooth® Low Energy (RSL10) cu cea mai mică putere din industrie, placa este dotată cu senzori pentru senzor de mediu și mișcare (BMA400 - un accelerometru inteligent cu 3 axe, BME280 - un senzor inteligent pentru mediu și senzor digital de temperatură cu rază largă NCT203 ).Placa dispune, de asemenea, de un condensator de stocare cu o greutate redusă, de 47 mF; o interfață de programare și depanare; și o celulă solară conectată. Întrucât dispozitivul recoltează energie dintr-o sursă de curent scăzută, este important să se reducă la scurgere sistemul general în timpul funcționării și standby-ului. Alături de alte dispozitive eficiente din punct de vedere energetic, un LDO-curent ultra-scăzut (NCP170) de pe placă minimizează semnificativ scurgerile.
:
Senzor
:
Pe Semiconductor
:
NCH-RSL10-101S51-ACG
:
Senzor BLE cu energie solară
:
Eval Board NCH-RSL10-101S51-ACG
Detalii produs
CL2571

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare