Categorii

Modul buzzer piezo

Elementele Piezo vin la îndemână atunci când trebuie să detectezi vibrații sau o lovitură. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru un traductor audio foarte mic, cum ar fi un buzzer. Cu o transmisie externă, aceste traductoare piezoelectrice nu au contacte și sunt foarte fiabile, fără zgomot. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
1,60 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL807
Adaugă la favorite1
Descriere

Elementele Piezo vin la îndemână atunci când trebuie să detectezi vibrații sau o lovitură. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru un traductor audio foarte mic, cum ar fi un buzzer. Cu o transmisie externă, aceste traductoare piezoelectrice nu au contacte și sunt foarte fiabile, fără zgomot. Potrivit pentru utilizarea în scopuri de consum și industriale, aplicațiile recomandate includ camere digitale, alarme antifurt, ceasuri și calculatoare.

Caracteristici tehnice:

  • Frecventa: 6.3 kHz
  • Impedanță: 1 kOhm
  • Capacitate Frecventa 10000 pF @ 1 kHz
  • Tensiune maximă de alimentare 3V ac
  • Diametru: 20mm
Detalii produs
CL807

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare