Categorii

Modul dezvoltare UM232H FTDI USB Hi-Speed FT232H

UM232H este un modul de dezvoltare USB-serial / FIFO din gama de produse FTDI, care utilizează FT232H USB Hi-Speed (480Mb / s) cip cu un singur port pentru a gestiona semnalizarea și protocoalele USB.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
189,50 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1722
Adaugă la favorite0
Descriere

UM232H este un modul de dezvoltare USB-serial / FIFO din gama de produse FTDI, care utilizează FT232H USB Hi-Speed (480Mb / s) cip cu un singur port pentru a gestiona semnalizarea și protocoalele USB. UM232H este ideal în scopuri de dezvoltare pentru a dovedi rapid funcționalitatea adăugării de USB la un design țintă. Modulul este proiectat pentru a conecta o priză DIP de 28 de pini cu diametrul de 28 pin standard, iar conexiunea USB la un sistem gazdă se face printr-un mini-B USB conector.

FT232H este un singur canal USB 2.0 Hi-Speed (480Mb / s) la Serial / FIFO IC. Poate fi configurat într-o varietate de interfețe seriale sau paralele, cum ar fi modul MPSSE UART, FIFO sau FTDI, care poate configura oricare dintre următoarele interfețe: JTAG, SPI și I2C. Pentru modul MPSSE, există, de asemenea, 14 linii de biti-biti, împreună cu cele patru linii de interfață. Pe lângă acestea, FT232H acceptă un mod FIFO în stil CPU și un mod de interfață serială rapidă. De asemenea, introduce o interfață FT1248 semi-duplex care oferă o comunicare flexibilă a datelor și o interfață de înaltă performanță între dispozitivul FT232H și logica externă.

Caracteristici tehnice:

  • Bazat pe dispozitivul USB Hi-Speed FT232H cu un singur chip.
  • Compatibil USB 2.0 Hi-Speed (480Mbits / Secundă) și Full Speed (12Mbits / Secundă)
  • Intreg protocol USB gestionat pe cip - Nu este necesară programarea firmware-ului specific USB-ului.
  • Conector USB de tip B mic, comun pe mai multe dispozitive comerciale
  • Opțiuni de Bus USB sau autoalimentate.
  • Driverele VCP și D2XX fără drept de drept FTDI elimină cerințele pentru dezvoltarea de drivere USB în majoritatea cazurilor.
  • -40 ° C până la + 85 ° C interval de temperatură de funcționare
  • Integrare rapidă în sistemele existente
  • Tensiune de alimentare Min: 2.97V
  • Tensiune de alimentare Max: 5.25V
Detalii produs
CL1722

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare