Categorii

Modul Audio MP3 VS1053 , Slot Card SD, Microfon

Această placă este proiectată pe baza procesorului VS1053B de la VLSI, folosind acest shiled puteți conecta cu ușurință plac dvs. Arduino. VS1053 este un procesor versatil de codec MP3 capabil să decodeze o varietate de formate muzicale, inclusiv audio Ogg Vorbis / MP3 / AAC / WMA / MIDI.

Universal
Expediere în 24h
Zona Import: China
89,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL163
Adaugă la favorite0
Descriere

Această placă este proiectată pe baza procesorului VS1053B de la VLSI, folosind acest shiled puteți conecta cu ușurință plac dvs. Arduino. VS1053 este un procesor versatil de codec MP3 capabil să decodeze o varietate de formate muzicale, inclusiv audio Ogg Vorbis / MP3 / AAC / WMA / MIDI. Pe lângă faptul că este capabil să decodeze toate formatele majore, VS1053 poate să înregistreze fișierul Ogg Vorbis. Cu un patch de software, acesta va rula chiar și FLAC fără pierderi audio.

VS1053 combină memoria MicroSD (până la 32GB) și beneficiază, de asemenea, de capacitățile de înregistrare audio prin intermediul unui microfon încorporat prin intrarea de 3,5 mm. Depășirea specificațiilor arată că cipul poate conduce o încărcare standard a căștilor de 32 ohmi. Distorsiunea armonică totală (THD) este o valoare rezonabilă de 0,05% la acea încărcare, iar raportul semnal-zgomot (SNR) la scară completă este de 94dB.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Interfața SPI, liniile de control sunt transmise
  • Ieșire stereo
  • Ieșire pentru microfon
  • Un microfon pentru înregistrare
  • Tensiune de alimentare: 5 VDC
  • Cristal 12.288 Mhz
  • Slot pentru card SD
Detalii produs
CL163

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare