Categorii

Kitul Fizicianului Arduino AKX00014

Include o serie de senzori pentru a măsura lumina, temperatura, mișcarea și câmpurile magnetice, permițând elevilor să exploreze forțele, mișcarea și conductivitatea.

Arduino Original
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.026,87 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1697
Adaugă la favorite0
Descriere

Include o serie de senzori pentru a măsura lumina, temperatura, mișcarea și câmpurile magnetice, permițând elevilor să exploreze forțele, mișcarea și conductivitatea.

Cuprins kit: placă Arduino MKR WiFi 1010, placă science carrier Arduino, 2x standoff-uri, cablu micro USB, modul senzor lumină, modul senzor de temperatură, cabluri Grove de 2x 200 mm, 4x clip de crocodil pentru cabluri de plumb, magnet, cârlig și buclă Curea, 2x stickuri PCB, codificator PCB, arc metalic, șuruburi 8x M3, șuruburi 8x M3, 4x benzi de cauciuc, 4x garnituri mici din silicon, 2x garnituri mari din silicon.

Caracteristici:

  • Producător:Microchip
  • Număr de biți: 32biți
  • Arhitectură de bază: ARM
  • Sub-arhitectură de bază: Cortex-M0 +
Detalii produs
CL1697

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare