Categorii

Senzor Capacitiv TTP223

TTP223 este un modul cu senzor capacitiv IC care replică un singur buton tactil. Acest sistem de detectare a atingerii IC este conceput pentru a înlocui tasta tradițională cu butoane directe.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
6,35 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL650
Adaugă la favorite18
Descriere

TTP223 este un modul cu senzor capacitiv IC care replică un singur buton tactil. Acest sistem de detectare a atingerii IC este conceput pentru a înlocui tasta tradițională cu butoane directe. Modulul funcționează deja între 2,5 și 5V, deci este potrivit pentru toate microcontrolerele și, de asemenea, Rasperry Pi. Implicit, senzorul este configurat pentru a seta intrarea / ieșirea atunci când este atins.

Caracteristici tehnice:

  • Culoare: Roșu
  • Dimensiuni: 15 x 11 x 4mm
  • Tensiune de lucru: DC 2.5 - 5V
  • Modul de setare a declanșatorului: (1->Short;0->No Short)

Detalii produs
CL650

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
6.000000
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare