Categorii

KIT IR telecomanda + receptor + cablu

Cel mai recent set de telecomandă wireless cu infraroșu este mini-telecomanda IR 38 kHz + modulul de recepție infraroșu.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
10,27 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL107
Adaugă la favorite20
Descriere

Cel mai recent set de telecomandă wireless cu infraroșu este mini-telecomanda IR 38 kHz + modulul de recepție infraroșu. Telecomandă infraroșu Mini Slim cu 17 taste funcționale, are o distanță optimă de funcționare de până la 8 metri și este ideală pentru o varietate de dispozitive. Receptorul IR poate recepționa un semnal standard de control la distanță de 38KHz, iar prin programare puteți obține o operațiune de decodare a semnalului de control la distanță, astfel aveți controlul unui robot sau a unui alt modul conectat la placa de dezvoltare.

Caracteristici tehnice:

  • Baterie: CR2025
  • Distanța de transmisie: până la 8 m (în funcție de mediul înconjurător, sensibilitatea receptorului etc.)
  • Unghiul efectiv: 60 °
  • Curentul static: 3 ~ 5uA
  • Curentul dinamic: 3 ~ 5mA
  • Dimensiune: 8,5 x 4 x 0,65 cm (L x W x H)


Detalii produs
CL107

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare