Categorii

Kit de dezvoltare ICM-10100

Platforma de dezvoltare cuprinzătoare pentru ICP10100, un senzor de presiune barometric rezistent la apă și temperatură ridicată ICP10100. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
896,36 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2562
Adaugă la favorite0
Descriere
Platforma de dezvoltare cuprinzătoare pentru ICP10100, un senzor de presiune barometric rezistent la apă și temperatură ridicată ICP10100. Kit-ul de dezvoltare vine cu software-ul necesar, inclusiv InvenSense MotionLink, un instrument de dezvoltare bazat pe interfață GUI și drivere de mișcare încorporate pentru ICP-101xx. Drivere de mișcare încorporate (eMD) constă dintr-un set de API-uri pentru a configura diverse aspecte ale platformei, inclusiv parametrii senzorului ICP-101xx, cum ar fi datele brute și datele calibrate (Temp in C, Pressure in Pa). MotionLink este un instrument de dezvoltare bazat pe GUI inclus în platformă. Poate fi utilizat pentru a capta și vizualiza datele senzorului de la senzorul de mișcare.
  • Platforma SmartMotion de InvenSense
  • Microchip G55 MCU cu bliț de 512KB
  • Debugger încorporat pentru programare și depanare
  • Conectori USB pentru interfața gazdă pentru a suporta debugul software și înregistrarea datelor de senzori
  • Alimentarea placii prin USB
:
Senzor
:
Invensense
:
ICP-10100
:
Senzor de presiune barometic, senzor de temperatură
:
Kit de dezvoltare ICP-10100, software
Detalii produs
CL2562

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare