Categorii

Kit de dezvoltare TMC5130

TMC5130A este un controler de înaltă performanță al motorului pas cu pas și un driver IC cu interfețe de comunicare în serie.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
856,09 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2683
Adaugă la favorite0
Descriere
TMC5130A este un controler de înaltă performanță al motorului pas cu pas și un driver IC cu interfețe de comunicare în serie. Acesta combină un generator de rampă flexibil pentru poziționarea automată a țintei cu cel mai avansat șofer cu motor pas cu pas. Integrarea ridicată, eficiența energetică ridicată și un factor mic de formă permit sisteme miniaturizate și scalabile pentru soluții eficiente. Soluția completă reduce curba de învățare la minimum, oferind în același timp cele mai bune performanțe în clasă.
:
Controler motor dublu pas cu pas
:
TRINAMIC
:
Managementul energiei - Control motor
:
TMC5130
:
Driver Board TMC5130-EVAL, Landungsbr \ u00fccke MCU Board, Eselsbr \ u00fccke Bridge Board
Detalii produs
CL2683

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare