Categorii

Ecran LCD 1602 - Afişaj electronic pe doua randuri

Acest display este ideal pentru proiecte de electronică ce necesită afișarea unor informații simplu și rapid. LCD-ul este iluminat, pentru a permite citirea în spații întunecate sau pe timp de noapte. LCD-ul vine cu pinii lipiți.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
15,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL40
Adaugă la favorite10
Descriere

Acest display este ideal pentru proiecte de electronică ce necesită afișarea unor informații simplu și rapid. LCD-ul este iluminat, pentru a permite citirea în spații întunecate sau pe timp de noapte.

Pentru protejarea Backlight-ul este necesar un potențiometru de 10k.

Este posibilă reducerea numărului de pini folosiți pentru conectarea LCD-ului la doi dacă se folosește un modul I2C. LCD-ul vine cu pinii lipiți.

 

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 5V;
  • Curent: 1.1mA;
  • Tensiune de alimentare backlight: 4.2V;
  • Curent backlight 100mA.

 


Detalii produs
CL40

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare