Categorii

Fotorezistor 5528 LDR

Rezistoarele fotorezistente reprezintă o bază electronică. Dacă aveți nevoie de o modalitate de a simți nivelul luminii ambientale, atunci nu există un mod mai ușor de a face acest lucru decât cu un fotorezistor.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
2,48 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL643
Adaugă la favorite22
Descriere

Rezistoarele fotorezistente reprezintă o bază electronică. Dacă aveți nevoie de o modalitate de a simți nivelul luminii ambientale, atunci nu există un mod mai ușor de a face acest lucru decât cu un fotorezistor. Fotorezistorul este fabricat dintr-un material semiconductor, iar conductivitatea se modifică odată cu variația luminanței. Fotorezistorul este utilizat pe scară largă în multe industrii, cum ar fi jucării, lămpi, camere foto, etc.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Maximum voltage (V-dc): 150
  • Maximum power consumption (mW): 100
  • Temperatură: - 30°C - +70°C
  • Valoarea Spectrală (nm): 540
  • Rezistența la lumină (10Lux) (KΩ): 10 - 20

Detalii produs
CL643

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare