Categorii

Display pentru senzor ultrasonic HC-SR04

Afișajul digital pentru senzorul HC-SR04 pentru măsurarea distanței ultrasonice constă dintr-un microcontroler pe 8 biți ca și cip principal de control. Acesta poate fi util în aplicațiile de măsurare a distanței folosind modulul HC-SR04 cu ultrasunete.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
31,82 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL821
Adaugă la favorite4
Descriere

Afișajul digital pentru senzorul HC-SR04 pentru măsurarea distanței ultrasonice constă dintr-un microcontroler pe 8 biți ca și cip principal de control. Acesta poate fi util în aplicațiile de măsurare a distanței folosind modulul HC-SR04 cu ultrasunete. Este capabil să calculeze distanța unui obiect sau obstacol de la senzor și îl afișează pe afișajul LED montat cu 3 cifre. De asemenea, este capabil de a-și transmite datele prin intermediul pinilor seriali de pe placă. Datele pot fi transmise prin portul serial

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 5V
  • Soclu alb de 2,54 mm: interfață de alimentare de 5V
  • Microprocesorului: STM8S103
  • Afișaj digital
  • Distanța efectivă de măsurare: 3cm - 400cm
  • Unitate de afișare: cm
  • Eroare maximă: aproximativ 1%
Detalii produs
CL821

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
0.000000
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare