Categorii

Ecran LCD 1602 IIC/I2C

Acest LCD este folosit deobicei pentru proiecte în care nu avem foarte mulți pini disponibili de la microcontroller, datorită adaptorului pentru interfață I2C.

Expediere în 24h
Zona Import: China
25,05 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL339
Adaugă la favorite24
Descriere

Acest ecran LCD 1602 cu modul IIC/I2C integrat, este compatibil cu Arduino Uno R3 / Arduino Mega 2560 și poate fi folosit pentru afișarea informațiilor, primite de la diferiți senzori de temperatura, umiditate sau orice fel de mesaje programate.

Acest LCD este folosit deobicei pentru proiecte în care nu avem foarte mulți pini disponibili de la microcontroller, datorită adaptorului pentru interfață I2C, ce are nevoi de de doar două conexiuni, SDA/SCL și conexiunea la masă.

LCD-ul are contrast ajustabil și vă poate ajuta să citiți clar ecranul într-un mediu întunecat. Culoarea caracterelor este alba, iar backlightul este albastru.

Caracteristici tehnice:

  • Material PCB + plastic
  • Tip ecran LCD
  • Dimensiune ecran 2.6 inch
  • Rezoluție 80 x 16
  • Tensiune de lucru 4.5 ~ 5.5V
  • Curent de lucru 80mA
  • Dimensiuni 3,15 in x 1,42 in x 0,71 in (8 cm x 3,6 cm x 1,8 cm)
  • Greutate 34 g

Detalii produs
CL339

Fișă produs

Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare