Categorii

Cablu HDMI - HDMI 1.8M

Acest cablu HDMI-HDMI de 1,8 metri rotund de înaltă calitate este compatibil cu toate standardele HDMI. Capul HDMI este aurit și antiderapant. Firul din cupru este acoperit cu argint, pentru a reduce interferențele. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
10,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL868
Adaugă la favorite2
Descriere

Acest cablu HDMI-HDMI de 1,8 metri rotund de înaltă calitate este compatibil cu toate standardele HDMI. Capul HDMI este aurit și antiderapant. Firul din cupru este acoperit cu argint, pentru a reduce interferențele. Material de izolație din polietilenă de înaltă precizie. Compatibil cu HDCP pentru a oferi cel mai înalt nivel de calitate a semnalului. Suportă semnale audio / video necomprimate pentru LCD, DVD, HDTV, HDTV etc. Suporta mai multe formate audio, de la stereo la sunet multi-canal. Perfect atât pentru video de înaltă definiție, cât și pentru formate video standard. Ecranat pentru o protecție maximă împotriva interferențelor RFI și EMI. Suportă rezoluția reală HD 720P și 1080P. potrivit pentru utilizarea în HDTV, Home Theater, DVD player, Proiector, PS3, PS4, Xbox360 și alte dispozitive

Caracteristici tehnice:

  • Suportă toate dispozitivele HDTV, inclusiv 1.4
  • Suportă rezoluția până la 1080P
  • Suportă 3D și Blu-ray
  • Transferă semnale audio și video digitale la viteză de warp de 10,2 gigaocteți pe secundă
  • Potrivit pentru utilizarea în HDTV, Home Theater, DVD player, Proiector, PS3, PS4, Xbox360 și alte dispozitive
Detalii produs
CL868

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare