Categorii

Modul Convertor nivel logic I2C bidirecțional 8 Biți TXS0108E

TXS0108E Convertor de nivel logic cu 8 canale Full Duplex de mare viteză. Dacă ați încercat vreodată să conectați un dispozitiv de 3.3V la un sistem de 5V, știți ce provocare poate fi. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
8,90 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL653
Adaugă la favorite1
Descriere

TXS0108E Convertor de nivel logic cu 8 canale Full Duplex de mare viteză. Dacă ați încercat vreodată să conectați un dispozitiv de 3.3V la un sistem de 5V, știți ce provocare poate fi. Acest convertor de nivel logic bidirecțional este un dispozitiv mic pentru a converti nivelul logic de 1.8V 3.3V de 5V pentru a vă permite să setați cu succes tensiunile ridicate și joase. Fiecare convertor de nivel are capacitatea de a converti 8 pini pe partea superioară la 8 pini pe partea inferioară. Convertorul de nivel oferă interfața serială compatibilă cu portul UART / IIC / SPI și este foarte ușor de utilizat.

Acest traducător non-inversiv pe 8 biți utilizează două căi de alimentare configurabile separat. Portul A urmărește tensiunea de alimentare a pinului VCCA. Pinul VCCA acceptă orice tensiune de alimentare între 1,2 V și 3,6 V. Portul B urmărește tensiunea de alimentare a pinului VCCB. Pinul VCCB acceptă orice tensiune de alimentare între 1,65 V și 5,5 V. Doi pini de intrare permit transmisia bidirecțională de tensiune joasă între oricare dintre nodurile de tensiune de 1,2 V, 1,8 V, 2,5 V, 3,3 V și 5 V.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • VCCA Nivel tensiune: 1.2V-3.6V
  • VCCB Nivel tensiune: 1.65V-5.5V
  • Acesta poate furniza 3.3-5V, 1.8-3.3V conversie de nivel
  • Dimensiune: 26mm x 15 mm
  • Culoare: albastra
  • 8 biți bi-direcțional 3.3V-5V / 5V-3.3V nivel de conversie bord
  • Interfață de comunicație compatibilă cu portul UART / IIC / SPI
Detalii produs
CL653

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare