Categorii

Tastatura 4x4 neagra

Această tastatură prezintă articulații din cauciuc sub fiecare buton. Fiecare caracter este “printat” in alb, ceea ce le face foarte lizibile.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
22,84 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL286
Adaugă la favorite14
Descriere

Această tastatură prezintă articulații din cauciuc sub fiecare buton. Fiecare caracter este “printat” in alb, ceea ce le face foarte lizibile.

Tastatura are de asemenea 4 găuri de montaj pentru a putea fi instalată ferm unde va fi nevoie. Din cele 10 găuri pentru conectare la Arduino, doar 8 poartă semnal (4 pentru randuri, 4 pentru coloane), celelalte 2 fiind destinate exclusiv atașării mecanice.

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni: 68 x 65 x 10mm
  • Temperatură de funcționare: -20 - +65 grade Celsius
  • Cursă butoane: 1,5mm

Detalii produs
CL286

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China
Greutate
0.000000
10_FEATURE_Zona Amplasare
-
-
-
--J1
--J1

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare