Categorii

Senzor termopile infraroșu TMP007

TMP007 este un senzor termopile cu infraroșu care măsoară temperatura unui obiect într-o manieră fără contact. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
555,71 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2661
Adaugă la favorite0
Descriere
TMP007 este un senzor termopile cu infraroșu care măsoară temperatura unui obiect într-o manieră fără contact. Termopileta integrată absoarbe energia infraroșie emisă de obiectul care apare în câmpul vizual al senzorului. Tensiunea termopilelor este digitalizată și furnizată ca o intrare pentru procesorul matematic integrat, împreună cu temperatura locală a matriței. Apoi procesorul calculează temperatura obiectului corespunzător. Valorile implicite ale coeficientului Seebeck și ale tranzitorilor termici sunt codificate în procesor. Valorile de calibrare a sistemului pot fi programate și stocate în memoria non-volatilă încorporată ca intrări ale utilizatorului pentru o precizie îmbunătățită. O funcție de alertă este disponibilă și poate fi programată în modul de comparație sau întrerupere. TMP007EVM este format din două PCB-uri; SM-USB-DIG care comunică cu computerul, furnizează energie și trimite și primește semnale digitale adecvate. A doua placă este placa de testare TMP007, care conține TMP007 și circuitele sale de asistență.
:
Senzări - Temperatură
:
Texas Instruments
:
TMP007
:
Senzor de temperatura
:
Placă Eval TMP007, placă SM-USB-DIG, unitate USB cu software GUI TMP007
Detalii produs
CL2661

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare