Categorii

Senzor giroscop GY-50 L3G4200D

3G4200D este un senzor de viteză unghiulară cu trei axe, cu o putere redusă, capabil să ofere o stabilitate fără precedent a nivelului ratei zero și a sensibilității la temperatură și timp.
Expediere în 24h
Zona Import: China
51,75 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL450
Adaugă la favorite1
Descriere

L3G4200D este un senzor de viteză unghiulară cu trei axe, cu o putere redusă, capabil să ofere o stabilitate fără precedent a nivelului ratei zero și a sensibilității la temperatură și timp. Acesta include un element de detectare și o interfață IC capabilă să furnizeze rata unghiulară măsurată, în lumea exterioară printr-o interfață digitală (I2C / SPI).

L3G4200D are o scală completă de +/- 250 / +/- 500 / +/- 2000 dps și este capabil să măsoare ratele cu o lățime de bandă selectabilă de utilizator. Ele se mulează perfect în lumea gaming-ului și a dispozitivelor cu realitate virtuală, sistemele de navigație GPS și robotică.

Caracteristici tehnice:

  • Interfață de ieșire digitală I2C / SPI
  • Tensiune largă de alimentare: 2.4 V până la 3.6 V
  • Alimentare: 3V - 5V
  • Mod încorporat de pornire și repaus
  • Senzor de temperatură încorporat
  • Rezistență la șocuri puternice
  • Dimensiune: 2.4cm x 2.4cm

Detalii produs
CL450

Fișă produs

Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare