Categorii

Senzor de umiditate / temperatură SI7006 / 7

Senzor de umiditate / temperatură SI7006 / 7 conceput pentru aplicații de măsurare a temperaturii RH și de temperatură în care în mod tradițional au fost utilizate circuite de măsurare discretă și de măsurare a temperaturii.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
332,25 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2556
Adaugă la favorite0
Descriere
Senzor de umiditate / temperatură SI7006 / 7 conceput pentru aplicații de măsurare a temperaturii RH și de temperatură în care în mod tradițional au fost utilizate circuite de măsurare discretă și de măsurare a temperaturii. Si7006 oferă o interfață I2C în timp ce Si7007 acceptă două ieșiri PWM. Programul grafic de însoțire a interfeței cu utilizatorul permite accesul rapid și ușor la caracteristicile și funcțiile senzorilor de umiditate și temperatură Si7006 și Si7007, permitând în același timp evaluarea performanței senzorului.
:
Senzor
:
Laboratoare de siliciu
:
Si7006, Si7007
:
Senzor de temperatură și umiditate
Detalii produs
CL2556

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare