Categorii

Modul vibrație

Modulul cu senzor de vibratii poate fi utilizat pentru o varietate de acțiuni de declanșare a șocurilor, cum ar fi furtul unui obiect, cutremur, etc
9,75 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL139
Adaugă la favorite4
Descriere
Modulul cu senzor de vibratii poate fi utilizat pentru o varietate de acțiuni de declanșare a șocurilor, cum ar fi furtul unui obiect, cutremur, etc Rețineți că acest modul este declanșat atunci când timpul de inducție în vibrații mici va fi foarte scurt, suficient pentru a conduce releul.

Caracteristici tehnice:
  • Comutator de vibrații cu sensibilitate ridicată, implicit de senzorii de vibrație SW-18010P
  • Capacitatea de conducere, mai mare de 15mA
  • Tensiunea de lucru de 3.3V-5V
  • Formatul de ieșire: ieșiri digitale de comutare (0 și 1)
  • Gaură fixă pentru șuruburi pentru o instalare ușoară
  • Dimensiune mică a plăcii PCB: 3,2 cm x 1,4 cm

Detalii produs
CL139

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
0,29 lei (inclusiv TVA)
Aceste leduri mici de 5mm, dar puternice, se pot folosi împreună cu un microcontroler pentru a genera semnale vizuale în urma executării unei secvențe de cod sau în urma unui eveniment (detectarea unui obstacol de...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare