În perioada 30.11-01.12 nu se lucrează. Comenzile plasate în această perioada vor fi procesate pe 02.12.

Categorii

Cablu Micro HDMI la HDMI, 1M

Cablu micro HDMI pentru Raspberry Pi care a fost proiectat pentru a maximiza performanțele și funcționalitatea păcilor Raspberry Pi.
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
50,28 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1014-1
Adaugă la favorite2
Descriere

Cablu micro HDMI pentru Raspberry Pi care a fost proiectat pentru a maximiza performanțele și funcționalitatea păcilor Raspberry Pi. Conectorul Micro HDMI acceptă noul Raspberry Pi 4 Model B și permite conectarea la un monitor HDMI standard. Respectă cele mai recente standarde HDMI V2.0 pentru a susține ieșirea video 4K de la noul Raspberry Pi 4 Model B.

Caracteristici Tehnice:

1m Lungime totală

Standardele HDMI 2.0 acceptă video de 4K la 60Hz

Conectori placați cu nichel

Detalii produs
CL1014-1

Fișă produs

Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare