Categorii

Placa prototipare 70 x 90 mm

Placa prototipare cablaj 70 x 90. Pachetul conține o singură bucată.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
3,95 RON (inclusiv TVA) 4,94 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL772
Adaugă la favorite22
Descriere

Placa de prototipare cu dimensiuni de 70 x 90 mm reprezintă o soluție esențială pentru oricine se ocupă de dezvoltarea și testarea prototipurilor electronice. Această placă oferă un spațiu generos de lucru pentru montarea componentelor și cablurilor, facilitând astfel procesul de prototipare a circuitelor electronice. Cu o calitate superioară și o construcție durabilă, placa de prototipare de 70 x 90 mm asigură o platformă solidă și fiabilă pentru a testa și verifica conceptele inovațioase în domeniul electronicelor. Pachetul conține o singură bucată.

Iată câteva moduri în care se poate folosi o astfel de placă de prototipare:

 • Dezvoltarea prototipurilor: Poate fi utilizată pentru a crea prototipuri de circuite electronice fără a fi necesară producția de circuite imprimate personalizate. Acest lucru permite dezvoltatorilor să testeze și să îmbunătățească designurile înainte de producția în masă.
 • Testarea componentelor: Plăcile de prototipare pot fi folosite pentru a testa diverse componente electronice, cum ar fi rezistoare, condensatoare, tranzistoare și circuite integrate. Dezvoltatorii pot verifica modul în care aceste componente funcționează în cadrul unui circuit.
 • Educație și învățare: Sunt adesea folosite în scopuri educaționale pentru a învăța studenților despre circuite electronice și pentru a le permite să construiască și să testeze prototipuri.
 • Dezvoltarea rapidă a prototipurilor: Aceste plăci facilitează dezvoltarea rapidă a prototipurilor, permițând dezvoltatorilor să conecteze componente fără a fi necesar să soldeze. Acest lucru face ca procesul de dezvoltare să fie mai eficient și mai flexibil.
 • Experimente și proiecte DIY: Plăcile de prototipare sunt populare în rândul hobiștilor și al celor care se ocupă de proiecte DIY (do-it-yourself) pentru a crea sau experimenta cu circuite electronice.

 

Caracteristici tehnice:

 

 • Dublă față PCB
 • Circuit imprimat universal 70 x 90
 • Grilă: aproximativ 0,1 inch (2,54 mm)
 • Grosime: aproximativ 1,6 mm
 • Diametrul găurii: Aproximativ 1,0 mm
 • Dimensiuni: Approx. 70 x 90 cm (W * L)
 • Material: fibră de sticlă
 • Ambele părți sunt identice
Detalii produs
CL772

Fișă produs

Material
fibră de sticlă
Greutate (Kg)
0.03
Dimensiune
70 x 90 mm
Grosime
1,6 mm
Grilă
aproximativ 0,1 inch
Diametrul găurii
Aproximativ 1 mm
Ambele părți sunt identice
Da
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:
Produse asemănătoare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu