Categorii

Senzor PIR HC-SR501

Senzor PIR HC-SR501

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
7,84 RON (inclusiv TVA) 9,22 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL243
Adaugă la favorite30
Descriere

Descriere:

Senzorul PIR HC-SR501 este un dispozitiv compact și extrem de util în domeniul detectării mișcării. Acest senzor utilizează tehnologia infraroșie pasivă (PIR) pentru a detecta schimbările de temperatură generate de obiectele în mișcare din mediul său. Cu o gamă largă de aplicații, de la sisteme de securitate la automatizarea locuinței sau a birourilor, Senzorul PIR HC-SR501 este o soluție eficientă pentru monitorizarea mișcării în diverse scenarii.

Senzorul PIR HC-SR501 se utilizează într-o varietate de aplicații, cum ar fi:

  1. Sisteme de securitate: Poate fi utilizat în sisteme de alarmă pentru detectarea intrușilor sau în sisteme de iluminat automat pentru a activa luminile atunci când se detectează mișcare.
  2. Iluminat automat: Puteți folosi acest senzor pentru a controla iluminatul automat într-o încăpere sau într-o zonă exterioară. De exemplu, luminile se pot aprinde automat atunci când detectează mișcare și se pot stinge atunci când nu mai detectează mișcare.
  3. Economisirea energiei: Senzorul PIR poate fi integrat în sisteme de economisire a energiei, pentru a opri sau reduce consumul de energie atunci când o zonă este necirculată.
  4. Automatizare a clădirilor: Senzorul PIR poate face parte dintr-un sistem de automatizare a clădirilor pentru a controla diverse dispozitive, cum ar fi sistemele de încălzire, ventilare și aer condiționat (HVAC) sau sistemele de iluminat.

Caracteristici tehnice:

  • Alimentare: 5V - 20V
  • Consum: 65mA
  • Întârziere ajustabilă: 0.3 sec - 5 min
  • Rază de detectare: <120 grade, 7 metri
  • Temperatură de funcționare: -15 - +70 grade Celsius


Detalii produs
CL243

Fișă produs

Tensiune alimentare
5V - 20V
Greutate (Kg)
0.008
Consum
65mA
Temperatura de funcționare
-15 - +70 grade Celsius
Rază de detectare
120 grade, 7 metri
Întârziere ajustabilă
0.3 sec - 5 min

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu