Categorii

Modul ridicare tensiune MT3608 2A

Un avantaj al electronicii mobile este diversitatea care se obține sub forma unor module foarte interesante pentru a construi proiectele dumneavoastră.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
10,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL425
Adaugă la favorite8
Descriere

Un avantaj al electronicii mobile este diversitatea care se obține sub forma unor module foarte interesante pentru a construi proiectele dumneavostră. În acest caz, vorbim despre amplificarea vitezei prin intermediul dispozitivului AeroSemi MT3608 IC. Atașați-l la tensiunea de intrare și învartiți șurubul de la potențiometru până când obțineți tensiunea de ieșire de care aveți nevoie.

Tensiunea de scădere este un proces relativ ușor, dar crearea unei tensiuni mai mari dintr-o tensiune mai mică este mai greu de realizat. MT3608 utilizează un circuit inteligent de stimulare cu o inductor pentru a transforma o tensiune mică de intrare într-o tensiune de ieșire mai mare.

 

Caracteristici tehnice:

  • Tensiunea de ieșire: 28V maxim
  • Tensiunea de intrare: 2V ~ 24V
  • Curentul maxim de ieșire: 2A
  • Dimensiune: 36mm x 17mm x 14mm
  • Temperatură de funcționare: -40°C ~ +85°C

Pentru mai multe detalii tehnice despre aceste module, puteti accesa urmatorul link:

https://cleste.ro/atelier/ridicatoare-si-coboratoare-de-tensiune/


Detalii produs
CL425

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare