Categorii

Vezi si alte recomandari

XSENS - CA-MP-MTI-12 - 12-PIN CABLE, GNSS/INS RTK STARTER KIT

XSENS - CA-MP-MTI-12 - 12-PIN CABLE, GNSS/INS RTK STARTER KIT
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
762,69 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86208
Adaugă la favorite0
Descriere
Cablu cu 12 pini de uz multiplu pentru utilizarea cu kitul de pornire Xsens MTi 600 Series MTi-680G-SK GNSS/INS RTK.
Produsul XSENS - CA-MP-MTI-12 - 12-PIN CABLE, GNSS/INS RTK STARTER KIT este un cablu multifuncțional cu 12 pini, special creat pentru utilizarea cu kitul de pornire Xsens MTi 600 Series MTi-680G-SK GNSS/INS RTK. Acest cablu este compatibil cu adaptorul Multicomp Pro RJ45 și este proiectat pentru a oferi o conexiune stabilă și eficientă între dispozitivele din acest kit. Caracteristicile acestui produs includ o construcție durabilă și rezistentă, care permite o utilizare îndelungată fără deteriorare. Cablul are o lungime optimă pentru a oferi flexibilitate în utilizare, fără a fi prea lung sau prea scurt. Conectorii cu 12 pini asigură o conexiune sigură și stabilă între dispozitive, fără riscul de deconectare accidentală. Acest cablu este proiectat pentru a oferi o conexiune de înaltă calitate între dispozitivele din kitul Xsens MTi 600 Series MTi-680G-SK GNSS/INS RTK, asigurând transferul de date rapid și precis. Indiferent de domeniul de aplicare, acest cablu este o soluție eficientă pentru conectarea dispozitivelor și pentru a asigura un flux de lucru fără întreruperi. În concluzie, XSENS - CA-MP-MTI-12 - 12-PIN CABLE, GNSS/INS RTK STARTER KIT este un accesoriu de calitate, proiectat pentru a satisface nevoile utilizatorilor profesioniști. Cu acest cablu, utilizatorii pot beneficia de o conexiune stabilă și eficientă între dispozitivele lor, facilitând astfel procesul de lucru și asigurând rezultate precise și fiabile.
Detalii produs
CL86208

Fișă produs

Tip accesoriu
Cablu multifuncțional cu 12 pini
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Kit de pornire Xsens MTi 600 Series MTi-680G-SK GNSS/INS RTK

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare