Categorii

Vezi si alte recomandari

WERMA - 81648053 - Beacon, Continuous, Multicolour, 5 VDC, 75 mm x 97 mm

WERMA - 81648053 - Beacon, Continuous, Multicolour, 5 VDC, 75 mm x 97 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.497,60 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96896
Adaugă la favorite0
Descriere
Beacon-ul WERMA - 81648053 este un produs de calitate ce vine cu o lentilă cu un diametru de 75 mm și o înălțime exterioară de 97 mm. Acesta funcționează la o temperatură minimă de -20 °C și maximă de 50 °C, având o tensiune de alimentare de 5 VDC. Tipul semnalului vizual este continuu, iar lentila modulului este de culoare multicoloră, ceea ce îl face vizibil și atractiv. Cu o evaluare IP65, acest beacon este protejat împotriva prafului și a jeturilor puternice de apă, fiind potrivit pentru diverse aplicații industriale sau comerciale. Poate fi folosit cu succes alături de adaptorul Multicomp Pro RJ45, fiind un produs versatil și fiabil pentru semnalizare și avertizare. Disponibil într-un design compact și rezistent, acest beacon este soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră de semnalizare.
Detalii produs
CL96896

Fișă produs

Diametrul lentilei
75 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
50 °C
Înălțime exterioară
97 mm
Temperatura de operare Min
-20 °C
Evaluare IP/NEMA
IP65
Tensiune de alimentare VDC
5 V
Tipul semnalului vizual
Continuu
Culoarea lentilei modulului
Multicolor

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare