Categorii

WEIDMULLER - 2123000000 - Circuit Breaker Accessory, Weidmuller maxGUARD Series Electronic Load Monitoring

WEIDMULLER - 2123000000 - Circuit Breaker Accessory, Weidmuller maxGUARD Series Electronic Load Monitoring
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
15,90 RON (inclusiv TVA) 18,02 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL31130
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul WEIDMULLER - 2123000000 - Circuit Breaker Accessory, din seria maxGUARD, este o placă de separare concepută special pentru utilizarea cu monitorizarea electronică a sarcinii din seria Weidmuller maxGUARD. Această placă de separare este un accesoriu esențial pentru sistemul de monitorizare a sarcinii, asigurând o funcționare sigură și eficientă a acestuia. Fabricată conform celor mai înalte standarde de calitate și tehnologie, placă de separare oferă o protecție suplimentară circuitelor electrice împotriva supratensiunilor și supracurentilor. Ea permite o monitorizare precisă a performanței sarcinilor, asigurând o funcționare optimă și prevenind posibilele defecțiuni sau deteriorări ale echipamentelor. Cu ajutorul acestei plăci de separare, utilizatorii pot ajusta setările de protecție ale sistemului de monitorizare, precum și să efectueze diagnosticări și verificări periodice pentru a se asigura de stabilitatea și siguranța echipamentelor. Designul compact și robust al acestei plăci de separare permite integrarea facilă și rapidă în orice sistem de monitorizare electronică a sarcinii. Fiind parte a gamei maxGUARD de la Weidmuller, acest accesoriu demonstrează excelența și fiabilitatea brandului în industria electronică. În concluzie, produsul WEIDMULLER - 2123000000 - Circuit Breaker Accessory, Weidmuller maxGUARD Series Electronic Load Monitoring, cu placă de separare, este soluția ideală pentru o monitorizare eficientă și sigură a sarcinilor electronice, garantând protecție și performanță optimă în orice aplicație industrială sau comercială.
Detalii produs
CL31130

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de separare
Gamă de produse
maxGUARD
Pentru utilizare cu
Monitorizarea electronică a sarcinii din seria Weidmuller maxGUARD

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare