Categorii

Vezi si alte recomandari

VISHAY - VSMY2850G - Infrared Emitter, High Speed, 850 nm, 10 °, SMD, 10 mW/Sr, 10 ns, 10 ns

VISHAY - VSMY2850G - Infrared Emitter, High Speed, 850 nm, 10 °, SMD, 10 mW/Sr, 10 ns, 10 ns
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
10,16 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81513
Adaugă la favorite0
Descriere
VSMY2850G este un diod emițător infraroșu din portofoliul SurfLight™ de 850 nm, bazat pe tehnologia cipului emițător de suprafață GaAlAs. Este matrițat într-un ambalaj de plastic transparent, nefumuriu (cu lentilă) pentru montare în suprafață (SMD). Este potrivit pentru utilizare în transmiterea de date compatibilă cu IrDA, bariere de lumină miniaturale, fotointeruptoare, comutatoare optice, emițătoare pentru senzorii de proximitate, panouri tactile IR și iluminare IR. Viteză mare, fiabilitate mare, putere radiantă mare, intensitate radiantă foarte mare, unghi de jumătate de sensibilitate φ = ±10°. Potrivit pentru funcționarea la curent impulsional mare. Configurație terminală cu aripi.
VISHAY - VSMY2850G - Emițător infraroșu, de înaltă viteză, 850 nm, 10 °, SMD, 10 mW/Sr, 10 ns VISHAY ne aduce un produs inovator, VSMY2850G, un emițător infraroșu ce face parte din portofoliul SurfLight™, bazat pe tehnologia cipului emițător GaAlAs. Acesta este încapsulat într-un plastic transparent, nepigmentat (cu lentilă) pentru montaj pe suprafață (SMD). Acesta este potrivit pentru utilizare în transmiterea datelor compatibile IrDA, barierele de lumină miniaturale, fotointerupatoare, comutatoare optice, sursă de emițător pentru senzorii de proximitate, panouri tactile IR și iluminare IR. Cu o viteză mare, fiabilitate ridicată, putere radiantă foarte mare și intensitate radiantă foarte mare, acest emițător are un unghi de sensibilitate de ±10°, fiind potrivit pentru operațiuni de curent de puls înalt. Cu o configurație de terminale în formă de aripi de pescăruș, acesta este un produs de înaltă calitate, perfect pentru aplicațiile dumneavoastră. Caracteristicile tehnice includ o lungime de undă de vârf de 850 nm, o carcasă tip SMD, un unghi de jumătate de intensitate de 10 °, un timp de creștere de 10 ns, o temperatură maximă de operare de 85 °C și o intensitate radiantă de 10 mW/Sr. De asemenea, temperatura minimă de operare este de -40 °C, tensiunea directă maximă este de 1.9 V, curentul direct If(OFF) este de 100 mA și timpul de cădere tf este de 10 ns. În concluzie, VSMY2850G este o soluție excelentă pentru aplicațiile dumneavoastră infraroșu, oferind performanțe ridicate și fiabilitate într-un pachet compact și facil de montat.
Detalii produs
CL81513

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Stilul carcasei diodei
SMD
Temperatura de operare Max
85 °C
Temperatura de operare Min
-40 °C
MSL
MSL 2A - 4 săptămâni
Unghiul de jumătate de intensitate
10 °
Lungime de undă de vârf
850 nm
Timpul de creștere
10 ns
Intensitate radiantă (ie)
10 mW/Sr
Tensiune directă VF Max
1.9 V
Forward Current If(OFF)
100 mA
Timp de toamnă tf
10 ns

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare