Categorii

Vezi si alte recomandari

VISHAY - VLMU3100-GS08 - UV-A Emitter, 405nm, 6.8mW, 120° Half Intensity, 3.2V/20mA Forward, Top View SMD, PLCC-2

VISHAY - VLMU3100-GS08 - UV-A Emitter, 405nm, 6.8mW, 120° Half Intensity, 3.2V/20mA Forward, Top View SMD, PLCC-2
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
8,12 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82070
Adaugă la favorite0
Descriere
s VLMU3100-GS08 este un LED ultraviolet cu lentilă în formă rotundă, o intensitate luminată de 11mcd, un unghi de vizualizare de 120° și o lungime de undă de 405nm. Este format dintr-un cadru de plumb care este înglobat într-un termoplastic alb. Reflectorul din interiorul acestui pachet este umplut cu silicon clar, ceea ce garantează o durată lungă de viață. Este potrivit pentru utilizare în polimerizarea cleiului și a lacului, recunoașterea caracteristicilor de siguranță ale bancnotelor. Cu o luminozitate excepțională Tehnologie eficientă InGaN Durată lungă de viață datorită turnării cu silicon Compatibil cu echipamentele de plasare automată Compatibil cu rețeaua IR și faza de vapori Excelent pentru cuplarea la fibre de lumină și iluminare în spate Consum redus de energie Aplicații Iluminare cu LED-uri, Siguranță
Vishay - VLMU3100-GS08 este un emițător de radiații ultraviolete cu un unghi de vizibilitate de 120° și o lungime de undă de 405nm. Cu o intensitate luminată de 11mcd, acest LED oferă o strălucire excepțională, datorită tehnologiei eficiente InGaN. Acest produs este potrivit pentru o varietate de aplicații, precum întărirea lipiturilor și a lacurilor sau pentru recunoașterea elementelor de siguranță de pe bancnote. Durabilitatea sa este garantată de componentele de înaltă calitate din interiorul carcasei, precum placa metalică înglobată în plastic termoplast, și de reflectorul care conține silicon clar. Oferind o putere radiantă de 6.8mW, acest LED UV funcționează la o tensiune directă de 3.2V și la un curent de 20mA. De asemenea, este compatibil cu echipamentele automate de poziționare și cu procesele de reflow IR și fază de vapori. Cu un consum redus de energie, acest produs este potrivit pentru aplicații de iluminat LED și de siguranță. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru cuplarea cu tuburi de lumină și pentru iluminarea de fundal. În concluzie, VLMU3100-GS08 este un produs de înaltă calitate, cu o viață lungă utilă, cu caracteristici tehnice excepționale și o gamă variată de aplicații practice.
Detalii produs
CL82070

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Curent direct Dacă
20 mA
Tensiune directă
3.2 V
Unghiul de jumătate de intensitate
120 °
Tehnologie / Material
InGaN
Tip LED UV
UV-A
Stil de carcasă cu LED UV
Vedere de sus SMD, PLCC-2
Lungime de undă
405 nm
Putere radiantă
6.8 mW

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare