Categorii

Vezi si alte recomandari

VISHAY - TSOP32238 - Infrared Receiver, Remote Control, 38 kHz, Side View Through Hole

VISHAY - TSOP32238 - Infrared Receiver, Remote Control, 38 kHz, Side View Through Hole
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
13,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82302
Adaugă la favorite0
Descriere
TSOP32238 este un modul receptor infraroșu miniaturizat de 38kHz pentru sistemele de control remote infraroșu. Un diod PIN și un preamplificator sunt asamblate pe un cadru de plumb. Semnalul de ieșire demodulat poate fi conectat direct la un microprocesor pentru decodare. Curent de alimentare foarte redus, filtru intern pentru frecvența PCM, protecție îmbunătățită împotriva interferențelor electromagnetice (EMI), imunitate îmbunătățită împotriva luminii ambientale, insensibilitate la fluctuațiile și zgomotul tensiunii de alimentare. Aplicații: Detectare și instrumentație, electronice de consum.
VISHAY - TSOP32238 - Receptor de infraroșu, telecomandă, 38 kHz, vedere laterală prin gaură VISHAY - TSOP32238 este un modul receptor de 38 kHz Miniaturizat pentru sistemele de control al telecomenzilor infraroșii. Un diod PIN și un preamplificator sunt asamblate pe un suport de plumb. Semnalul de ieșire demodulat poate fi conectat direct la un microprocesor pentru decodare. Curent foarte mic de alimentare, filtru intern pentru frecvență PCM, protecție îmbunătățită împotriva interferențelor electromagnetice și a luminii ambientale, insensibilitate la fluctuațiile și zgomotul tensiunii de alimentare. Aplicații: instrumentație și detectare, electronice de consum. Caracteristici: - Tensiune de alimentare Max: 5.5 V - Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 - Cod telecomandă: RC-5, RC-6, Panasonic, NEC, Sharp, r-step, Thomson RCA - Tip de control automat al câștigului (AGC): AGC2 - Temperatura de operare Max: 85 °C - Directivitate: 45 ° - Tensiune de alimentare minimă: 2.7 V - Curent de alimentare: 450 µA - Temperatura de operare Min: -25 °C - Frecvența purtătoarei: 38 kHz - Pragul de detectare / Sensibilitate: 0,08 mW/m2 - Interval de transmisie: 45 m - Stil de montare a receptorului IR: Vedere laterală prin gaură VISHAY - TSOP32238 este soluția perfectă pentru proiectele care necesită receptoare de infraroșu de înaltă performanță și fiabilitate. Acest modul compact și eficient îndeplinește toate cerințele pentru controlul de infraroșu într-un mod simplu și eficient.
Detalii produs
CL82302

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Tensiune de alimentare Max
5.5 V
Temperatura de operare Min
-25 °C
Tensiune de alimentare min
2.7 V
Curent de alimentare
450 µA
Directivitate
45 °
Cod telecomandă
RC-5, RC-6, Panasonic, NEC, Sharp, r-step, Thomson RCA
Tip de control automat al câștigului (AGC).
AGC2
Frecvența purtătoarei
38 kHz
Pragul de detectare / Sensibilitate
0,08 mW/m2
Interval de transmisie
45m
Stil de montare a receptorului IR
Vedere laterală prin gaură

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare