Categorii

Vezi si alte recomandari

VISHAY - TFDU4301-TT1 - IR Transceiver, SIR, 115.2 Kbps, 900 nm, 700 mm, 2.4 V, 5.5 V

VISHAY - TFDU4301-TT1 - IR Transceiver, SIR, 115.2 Kbps, 900 nm, 700 mm, 2.4 V, 5.5 V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
66,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL91779
Adaugă la favorite0
Descriere
Modul emițător-receptor cu infraroșu pentru aplicații IrDA®. Este potrivit pentru utilizare în imprimante, mașini de fax, copiatoare, proiectoare de ecran, cutii de internet TV, sisteme de videoconferințe, colectare de date medicale, sisteme de diagnostic, computere notebook, computere desktop, computere palmtop (Win CE, Palm PC), PDA-uri, cutii de internet TV, sisteme de videoconferințe, adaptori infraroșu externi (dongle-uri), înregistratoare de date, GPS, chioșcuri, POS-uri, dispozitive de plată punct și plată, aplicații industriale. Funcționează la tensiuni cuprinse între 2,4V și 5,5V în specificație pe întreaga gamă de temperaturi de la -30°C până la +85°C. Alimentare divizată, transmițătorul și receptorul pot fi operați de la două surse de alimentare. Consum redus de energie. Mod de oprire a alimentării. Emițător cu eficiență ridicată. Carcasă cu profil scăzut (universal). Interfață directă cu diverse dispozitive super I/O și codificatoare/decodificatoare. Ieșire tristate-receiver, flotantă la oprirea alimentării cu un pull-up slab.
VISHAY TFDU4301-TT1 - IR Transceiver, este un modul trasmisor-receptor infraroșu, ideal pentru aplicații IrDA®. Acesta poate fi utilizat în imprimante, mașini de fax, copiatoare, proiectoare de ecran, cutii internet TV, sisteme de videoconferință, colecție de date medicale, sisteme de diagnostic, computere notebook, PC-uri desktop, computere palmtop (Win CE, Palm PC), PDA-uri, adaptoare externe infraroșii (dongle-uri), înregistratoare de date, GPS-uri, kioscuri, sisteme POS, dispozitive de plată și diverse aplicații industriale. Modulul funcționează la o tensiune de alimentare cuprinsă între 2,4V și 5,5V în specificațiile întregi, pe o temperatură de la -30°C până la +85°C. Acesta are alimentare divizată, transmitatorul și receptorul putând fi operați de la două surse de alimentare distincte. Consumul său de energie este redus, având un mod de închidere pentru economisirea acesteia. Cu un emițător de mare eficiență și un profil subțire (universal) de ambalaj, modulul se conectează direct cu diverse dispozitive super I/O și codificatoare / decodificatoare. Ieșirea receptorului tristat, în modul de shutdown, este flotantă cu un pull-up slab. Specificatiile includ o lungime de undă de vârf de 900 nm, o distanță maximă de transmisie a datelor de 700 mm, o tensiune maximă de alimentare de 5,5V și o rată maximă de date de 115,2 Kbps. VISHAY TFDU4301-TT1 este un produs fiabil și versatil, potrivit pentru o varietate de aplicații.
Detalii produs
CL91779

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Tensiune de alimentare Max
5.5 V
Temperatura de operare Min
-30 °C
Tensiune de alimentare min
2.4 V
Curent de alimentare
70 pA
Rata de date max
115,2 Kbps
Lungime de undă de vârf
900 nm
Distanța de transmisie a datelor
700 mm
Standardul IrDA
SIR

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

3 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare