Categorii

Vezi si alte recomandari

VISHAY - 11A11B10 - Counting Dial, 11 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome

VISHAY - 11A11B10 - Counting Dial, 11 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
467,47 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL82321
Adaugă la favorite0
Descriere
Seria 11 de la Vishay sunt potențiometre cu cadran. Aceste cadranuri au un singur roată de tip tipar și un cadran circular gradat cu un total de 11 rotiri. Cadran vernier rotund de 25,4 mm diametru de numărare de 1/4inch sau 1/8inch adaptor de ax Negru cromat cu marcări albe Finisaj cromat periat cu marcări negre Finisaj cromat satinat cu marcări negre sau albe Aplicații industriale.
Vishay - 11A11B10 Counting Dial, 11 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome este un produs de calitate superioară, parte din seria 11 de la Vishay. Acest cadran de potențiometru este echipat cu o roată de tip contor unic și un cadran circular gradat cu un total de 11 ture. Diametrul cadranului vernier rotund este de 25.4mm, iar adaptatorul arborelui este de 1/4inch sau 1/8inch. Finisajul cromat negru sau cromat satinat conferă produsului un aspect elegant, iar marcajele albe sau negre asigură o citire ușoară și precisă. Vishay - 11A11B10 Counting Dial este ideal pentru aplicații industriale, fiind potrivit pentru diverse utilizări în domeniu. Cadranul este fabricat din crom satinat de înaltă calitate, iar designul său ergonomic îl face ușor de utilizat și integrat în diverse echipamente. Caracteristicile acestui produs includ un cadran din crom satinat, adaptor Multicomp Pro RJ45, 11 ture și un diametru al arborelui de 6.35 mm. Fiind un produs fiabil și durabil, acest cadran de potențiometru este alegerea perfectă pentru cei care caută calitate și performanță în același timp. În concluzie, Vishay - 11A11B10 Counting Dial este un produs versatil, fiabil și ușor de utilizat, potrivit atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru profesioniști în domeniul industrial. Datorită caracteristicilor sale superioare și designului ergonomic, acest cadran de potențiometru se încadrează perfect în categoria produselor de top din industrie.
Detalii produs
CL82321

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Diametrul arborelui
6.35 mm
Nr. de ture
11 ture
Compoziția cadranului
Crom satinat

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare