Categorii

Vezi si alte recomandari

VIDEK - 2257-1 - Audio / Video Cable Assembly, DVI-I Plug, D Subminiature H/D Plug, VGA, 15 Way, 3.28 ft, 1 m, Black

VIDEK - 2257-1 - Audio / Video Cable Assembly, DVI-I Plug, D Subminiature H/D Plug, VGA, 15 Way, 3.28 ft, 1 m, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
197,83 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70398
Adaugă la favorite0
Descriere
2257-1 este un cablu audio/video de 1m cu montare tip cablu cu mufă DVI-I la mufă VGA D-subminiature H/D cu 15 pini. Este folosit pentru conectarea interfeței DVI analogice a unui computer la un monitor VGA. Aplicații complet turnate în industrie, audio, imagistică, video & viziune, computere & periferice de calculator.
Cablul audio/video Videk 2257-1 este o soluție ideală pentru conectarea interfeței DVI-I a unui calculator la un monitor VGA. Cu o lungime de 1 metru, acest cablu de înaltă calitate este perfect pentru a asigura o transmisie clară și fără interferențe a semnalului audio și video între dispozitivele tale. Cu un design complet matrițat, acest cablu este durabil și rezistent la întindere și rupere, astfel încât să poți conta pe el pentru o conexiune stabilă în timp. Aplicațiile acestui cablu sunt diverse, printre care se numără utilizarea în domeniul industrial, audio, video și imagistică, precum și în computere și periferice. Datorită conectorilor de înaltă calitate - mufa DVI-I și mufa H/D subminiatură VGA cu 15 căi, cablul Videk 2257-1 oferă o conexiune sigură și fiabilă între echipamentele tale. Cu o jachetă de culoare neagră, cablul se integrează perfect în orice configurație de echipamente audio/video, oferindu-ți o soluție completă și profesională pentru nevoile tale de conectivitate. Concluzionând, cablul audio/video Videk 2257-1 este alegerea perfectă pentru conectarea dispozitivelor tale într-un mod simplu, eficient și de înaltă calitate. In plus, este o investiție sigură pe termen lung, datorită durabilității și fiabilității sale.
Detalii produs
CL70398

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
1 m
Lungimea cablului - Imperial
3.28 ft
Tip conector B
D Mufă H/D subminiatură, VGA, 15 căi
Tip conector A
Mufă DVI-I
Culoarea jachetei
Negru

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare